Plastikon

Συχνές Ερωτήσεις και Συμβουλές

Ερωτήσεις

Από το 1992, όταν κατασκευάσαμε την πρώτη μας δεξαμενή αποθήκευσης, έχουμε λάβει πολλές ερωτήσεις από τους πελάτες μας. Συγκεντρώσαμε τις πιο συχνές που έχουν θέσει και ελπίζουμε ότι μπορείτε να βρείτε μια πιθανή απάντηση στην ερώτησή σας παρακάτω:

LLDPE, πιο γνωστό ως πολυαιθυλένιο, είναι ένα υλικό που χρησιμοποιείται για εφαρμογές επαφής με τρόφιμα, αποθήκευση πόσιμου νερού και πολλές εφαρμογές αποθήκευσης χημικών και πετρελαίου θέρμανσης.

Οι πρώτες ύλες/δεξαμενές μας έχουν δοκιμαστεί ή ακολουθούν τις κατευθυντήριες γραμμές από τους παρακάτω οργανισμούς:

  • FDA (Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτειών)
  • ISO (Διεθνής Οργανισμός για τη Νομοθεσία)
  • CYS (Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης)
  • OFTEC (Τεχνικός Σύλλογος Λειτουργίας Πετρελαιοκαυστήρων - Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία)
  • Οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Επιπλέον, τα προϊόντα μας είναι "Made in the EU" και, όπου χρειάζεται, έχουν το σήμα CE, πράγμα που σημαίνει ότι συμμορφώνονται με τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δεξαμενές αποθήκευσής μας για εφαρμογές επαφής με τρόφιμα, αποθήκευση πόσιμου νερού και πολλές εφαρμογές αποθήκευσης χημικών και πετρελαίου θέρμανσης.

Πρέπει πρώτα να μας ενημερώσετε για την προοριζόμενη χρήση, ώστε να μπορούμε να παράγουμε μια δεξαμενή με επιπρόσθετο πάχος τοίχου για να αντέξει την κίνηση του νερού, αποφεύγοντας έτσι οποιαδήποτε ζημιά στη δεξαμενή.

Μπορείτε να αγοράσετε ένα νέο καπάκι είτε επισκεπτόμενοι απευθείας το εργοστάσιό μας είτε ζητώντας την αποστολή ενός νέου σε εσάς.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές ή τα ανταλλακτικά, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να εξακριβώσετε αν το προϊόν είναι πράγματι δικό μας. Αυτό μπορεί να γίνει είτε με το να έρθουμε στον χώρο σας να το επιθεωρήσουμε είτε αποστέλλοντας μας φωτογραφίες του δοχείου και της ζημιάς ηλεκτρονικά.

Δεύτερον, εάν το προϊόν είναι δικό μας και η ζημιά δεν προκλήθηκε κατά την διάρκεια της παράδοση, το κόστος αντικατάστασης ή επισκευής της ζημιάς πρέπει να καταβληθεί από τον αγοραστή.

Κατά τη φόρτωση, εκφόρτωση, μεταφορά και παράδοση, το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο και προσεκτικό.

Όπως και όλα τα δοχεία αποθήκευσης, τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα για να τοποθετούνται σε πύργους/βάσεις, έτσι ώστε να μπορούν να συνδυαστούν με ηλιακούς θερμοσίφωνες.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, σας συνιστούμε να αγοράσετε έναν από τους γαλβανιζέ μας πύργους που κατασκευάζονται σύμφωνα με τα δικά μας σχέδια και σχεδιαγράμματα.

Οι δεξαμενές αποθήκευσης διατίθενται σε δύο βασικές επιλογές χρώματος, με το λευκό να είναι η προτιμώμενη επιλογή για το εξωτερικό και το μαύρο για το εσωτερικό. Η δεύτερη επιλογή είναι το γκρι. Επιπλέον, υπάρχει και μια τρίτη επιλογή το μαύρο χρώμα.

Προσφέρουμε εγγύηση 10 ετών στα προϊόντα μας.

Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι αν κατασκευάσετε οποιονδήποτε τύπο μεταλλικής βάσης χωρίς να ακολουθήσετε τα σχέδιά μας ή προκαλέσετε ζημιά στο προϊόν, η εγγύηση δεν ισχύει.

Για να ισχύει η εγγύησή μας, σας προτείνουμε είτε να αγοράσετε το πλήρες σύστημα από εμάς απευθείας είτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες των σχεδίων μας και επίσης τις οδηγίες τοποθέτησης.

Αυτήν την περίοδο προετοιμάζουμε την ενημέρωση με τα πιο πρόσφατα προϊόντα και πρωτόκολλα μας, και θα είναι διαθέσιμη για διαδικτυακή προβολή και εκτύπωση.

 

Σημαντικές Πληροφορίες που Πρέπει να Γνωρίζετε

Οι συμβουλές μας είναι ουσιώδεις για την κατανόηση των οδηγιών των προϊόντος, την κάλυψη της εγγύησης και την πρόληψη ζημιών.

Επιφάνεια

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι να επιβεβαιωθείτε ότι η επιφάνεια στην οποία προτίθεστε να τοποθετήσετε το δοχείο αποθήκευσης είναι καθαρή και χωρίς αντικείμενα που μπορεί να προκαλέσουν γρατζουνιές στο προϊόν.

Οδηγίες

Συνιστούμε να λάβετε υπόψη τον τρόπο τοποθέτησης του δοχείου, σύμφωνα με τις οδηγίες μας, σε μία από τις βάσεις μας που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές μας.

Χρώματα

Προσφέρουμε δύο κύριες επιλογές χρωμάτων: λευκό/γκρίζο, με το λευκό να είναι η προτιμώμενη επιλογή για το εξωτερικό. Επιπλέον, υπάρχει διαθέσιμη και μια επιλογή σε μαύρο χρώμα.

Χρήση του Χρώματος

Το λευκό χρώμα χρησιμοποιείται κυρίως για την αποθήκευση νερού στο σπίτι, κάνοντάς το την πιο δημοφιλή επιλογή για αυτόν τον σκοπό. Από την άλλη, το γκρι χρησιμοποιείται συχνά για την αποθήκευση καυσίμων θέρμανσης.

Συνοψίζοντας

Τα ευέλικτα δοχεία αποθήκευσής μας μπορούν να φιλοξενήσουν μια ευρεία γκάμα υγρών ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες και τις απαιτήσεις χρήσης σας.

Με τις πιστοποιήσεις μας, τα προϊόντα μας είναι κατάλληλα για σχεδόν κάθε υγρό, όπως κρασί, πόσιμο νερό, γεωργικό νερό, πετρέλαιο θέρμανσης κ.λπ.

Οι δεξαμενές μας προσφέρουν διάφορες επιλογές ποσότητας αποθήκευσης, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η ποσότητα αποθήκευσης εξαρτάται από το μέγεθος της δεξαμενής που επιλέγετε και μπορεί να κυμαίνεται από 150 λίτρα έως 10500 λίτρα. Αυτό σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε την απαιτούμενη ποσότητα υγρών ανάλογα με τις ανάγκες σας, είτε πρόκειται για πόσιμο νερό, πετρέλαιο θέρμανσης, χημικά ή άλλα υγρά.

Έχετε μια απορία;

Close Recently Viewed
Categories