Plastikon

Υψηλής Ποιότητας Δεξαμενές Αποθήκευσης για Κάθε Ανάγκη

Παρέχουμε αξιόπιστες λύσεις αποθήκευσης σε κάθε γωνιά της Κύπρου!

Δεξαμενές Αποθήκευσης για Βέλτιστη Απόδοση

Παραγωγή δεξαμενών αποθήκευσης από πολυαιθυλένιο, με χωρητικότητα που κυμαίνεται από 150 λίτρα έως 10500 λίτρα, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια για την αποθήκευση διάφορων υγρών, όπως πόσιμο νερό, χημικά, καύσιμα θέρμανσης και άλλα.

Η Επανάσταση στις Δεξαμενές Αποθήκευσης από το 1992

Η Plastikon αποτελεί πρωτοπόρο δύναμη στον τομέα των πλαστικών δεξαμενών αποθήκευσης από το 1992. Με μια πορεία που καλύπτει πάνω από τρεις δεκαετίες, έχουμε γίνει ένα αξιόπιστο όνομα στην Κύπρο, την Ευρώπη και την Αφρική, επαναστατώντας στον κλάδο με τις καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις αποθήκευσής μας. Οι δεξαμενές μας σχεδιάζονται με έμφαση στην αντοχή, την αποδοτικότητα και την ασφάλεια, εξασφαλίζοντας εξαιρετική απόδοση στην αποθήκευση διάφορων υγρών.

Στην Plastikon, είμαστε αφοσιωμένοι στην ικανοποίηση του πελάτη και έχουμε πάθος για καινοτομία. Η απαίτησή μας για ποιότητα και η αποδοτικότητά μας στον τομέα, μας έχουν καθιερώσει ως έναν αξιόπιστο συνεργάτη για επιχειρήσεις που αναζητούν προηγμένες πλαστικές δεξαμενές αποθήκευσης. Επιλέξτε την Plastikon ως τον αξιόπιστο προμηθευτή σας και ζήστε την αριστεία που διαμορφώνει τον κλάδο για πάνω από 30 χρόνια.

Πλεονεκτήματα των Δεξαμενών Αποθήκευσης από Πολυαιθυλένιο

Υλικό Ασφαλούς Χρήσης

Το LLDPE είναι ένα υλικό που είναι κατάλληλο για πόσιμο νερό και για επαφή με τρόφιμα, επομένως είναι ασφαλές για χρήση όσον αφορά την υγεία και την ευεξία.

Αποθήκευση Πετρελαίου Θέρμανσης

Ασφαλές για χρήση ως κεντρικό δοχείο αποθήκευσης πετρελαίου θέρμανσης, με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τα μεταλλικά δοχεία αποθήκευσης καυσίμων.

Αποθήκευση Κρασιού

Οι παραγωγοί κρασιού χρειάζονται μεγάλα βαρέλια για την αποθήκευση της παραγωγής τους. Το πολυαιθυλένιο είναι ένα πιστοποιημένο και ασφαλές υλικό για την αποθήκευση του κρασιού.

Επαφή με Τρόφιμα

Τα προϊόντα μας έχουν δοκιμαστεί σε εργαστήριο και είναι κατάλληλα για την αποθήκευση υγρών όπως ελαιόλαδο, φυτικό έλαιο, κρασί, πόσιμο νερό κ.λπ.

Δεξαμενές με Χονδρό Τοίχωμα

Εγκαταστήστε και μεταφέρετε τις δεξαμενές με εξαιρετικά παχύ τοίχο στο φορτηγό σας για γεωργικούς σκοπούς.

Η Εγγύησή Μας

Η δεξαμενή αποθήκευσής μας καλύπτεται από εγγύηση 10 ετών εάν εγκατασταθεί και χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες μας.

Οι Υπηρεσίες Μας

Κατασκευή Δεξαμενών Αποθήκευσης

Κατασκευάζουμε μια ποικιλία προϊόντων χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες από πολυαιθυλένιο, γνωστό για την υγιεινή καταλληλότητά του. Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν δεξαμενές αποθήκευσης (150L έως 10500L).

Παραγγελίες στα Μέτρα σας

Παρέχουμε εξατομικευμένες παραγγελίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας, όπως η παραγωγή δεξαμενών αποθήκευσης με εξαιρετικά ανθεκτική πάχυνση τοίχου για σκοπούς μεταφοράς. Εάν επιθυμείτε διαφορετικό χρώμα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Παράδοση

Επιλέξτε μεταφορά από το κατάστημά μας ή δωρεάν παράδοση. Οι ζημιές που προκαλούνται από εσάς κατά την μεταφορά από το κατάστημα μας δεν καλύπτονται από την εγγύηση. Σας περέχουμε ασφαλή παράδοση στην Κύπρο, αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη για ζημιές κατά τη μεταφορά.

Ανταλλακτικά

Παρέχουμε ανταλλακτικά για τα προϊόντα μας σε περίπτωση απώλειας ή ζημιάς. Αν το ανταλλακτικό έχει υποστεί ζημιά, μπορείτε να αγοράσετε ανταλλακτικά απευθείας από το εργοστάσιό μας. Είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε με τα αναγκαία ανταλλακτικά.

Έμμεση Αγορά

Ως η κορυφαία εταιρεία στην κατασκευή δεξαμενών αποθήκευσης, τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα μέσω του δικτύου των αντιπροσώπων μας τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Μπορείτε να αγοράσετε από τα σημεία πώλησης των αντιπροσώπων μας.

Εγκατάσταση

Δεν παρέχουμε υπηρεσίες εγκατάστασης. Εσείς είστε υπεύθυνοι για τον εντοπισμό ενός ειδικευμένου τεχνικού. Παρέχουμε τον οδηγό που συμπεριλαμβάνει τις απαραίτητες πληροφορίες για μια επιτυχημένη εγκατάσταση.

Χρησιμοποίησε το Παρελθόν, Ανακύκλωσε το Παρόν, Σώσε το Μέλλον

Γιατί να πετάξετε το κατεστραμμένο πλαστικό σας δοχείο σε μια τοποθεσία απόβλητων; Στην Plastikon, δίνουμε προτεραιότητα στο περιβάλλον, ζώντας με το σύνθημά μας, “Με Αγάπη και Σεβασμό προς τον Άνθρωπο και το Περιβάλλον”. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε μια αφιερωμένη μονάδα ανακύκλωσης. Είτε πρόκειται για το προϊόν μας είτε για αυτό ενός ανταγωνιστή, ανακυκλώνουμε κάθε δοχείο αποθήκευσης και το μετατρέπουμε σε ένα ολοκαίνουργιο. Ελάτε να κάνετε μαζί μας τη βιώσιμη επιλογή για ένα πιο πράσινο μέλλον.

Ενταχθείτε στους Ικανοποιημένους Πελάτες

Τι Λένε Οι Πελάτες Μας

Read Our Articles

Close Recently Viewed
Categories