ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ
ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ
ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ο ομιλος

ο ομιλος

Από το 1992,  Ο Όμιλος Εταιρειών Plastikon παρέχει στην Κύπρο, την Ευρώπη και την Αφρική προϊόντα όπως πλαστικές δεξαμενές αποθήκευσης και ηλιακά θερμικά συστήματα.

Τρεις εταιρείες στεγάζονται κάτω από τον όμιλο, κάθε μία από αυτές προσφέρει διαφορετικά προϊόντα, αλλά όλες μπορούν να συνδυαστούν για να δώσουν στον καταναλωτή το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Όλα ξεκίνησαν το 1979 όταν ιδρύσαμε την εταιρεία Tubel Heaters και ξεκινήσαμε την παραγωγή και εγκατάσταση μεταλλικών δεξαμενών νερού για να μπορεί ο καταναλωτής να έχει ζεστό νερό χρησιμοποιώντας την ηλιακή ενέργεια.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους λειτουργίας μας , προέκυψαν πολλά προβλήματα στην κατασκευή, μεταφορά, ανύψωση και εγκατάσταση των μεταλλικών δεξαμενών.

Το 1992, στην Κύπρο ξεκίνησε η ξηρασία με αποτέλεσμα η ζήτηση δεξαμενών για αποθήκευση και χρήση νερού, αυξήθηκε. Μετά απο μεγάλη έρευνα στην παραγωγή εναλλακτικών δεξαμενών απο μη μεταλλικό υλικό, φέραμε την τεχνολογία της Περιστροφικής Χύτευσης και ξεκινήσαμε την παραγωγή πλαστικών δεξαμενών αποθήκευσης.

Κάτω απο την ονομασία S&T Plastikon Ltd, η Κύπρος είχε την ευκαιρία να αρχίσει να χρησιμοποιεί δεξαμενές αποθήκευσης κατασκευασμένες απο πολυεθυλαίνειο, υλικό το οποίο καθιστά τις δεξαμενές μαςπιο ανθεκτικές και ιδανικές για την αποθήκευση όχι μόνο πόσιμου νερόυ, αλλά επίσης πετρέλαιου ή οποιουδήποτε υγρού καύσιμου και χημικών.

Το 2003 η S&T Plastikon, συνεργάστηκε με την Theochalko Solar Heaters, εταιρεία η οποία ειδικέυεται στην παραγωγή ηλιακών συλλεκτών και κυλίνδρων νερού χρησιμοποιώντας 99,99% καθαρό χαλκό για το εσωτερικό στρώμα και ανθεκτικό στη θερμότητα μέταλλο και βαφή για τα εξωτερικά στρώματα, και στέγάστηκαν στον ίδιο χώρο παραγωγής. Η συνεργασία αυτή επέφερε τον συνδυασμό πλαστικής δεξαμενής αποθήκευσης νερού, ηλιακών πλαισίων και ηλιακού θερμοσίμφωνα στον ίδιο πύργο, διατηρώντας την ανθεκτικότητα των προϊόντων.

Η παραγωγή και η εγκατάσταση της δεξαμενής νερού και της ηλιακής θερμικής λύσης δεν ήταν αρκετή για εμάς. Χρειαζόταν να προσθέσουμε και την καλή ποιότητα νερού. Με αυτή την φιλοσοφία, το 2015 ιδρύσαμε την εταιρεία Lovewater και ξεκινήσαμε την εισαγωγή φίλτρων νερού, έτσι ώστε κάθε σπίτι και επιχείρηση στην Κύπρο να έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί και να πίνει καθαρό πόσιμο νερό.

Ο Όμιλος Εταιρειών Plastikon στεγάζεται σε ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο, το οποίο λειτουργεί σύμφωνα με τις νομοθεσίες και απαιτήσεις της Κυπριακής Δημοκρατίαςκαι του Ευρωπαϊκού δικαίου.

Όλα τα προϊόντα μας, μπορούν να εφαρμοστούν σε οικίες, εργοστάσια, νοσοκομεία, και σε πολλούς άλλους τομείς.

Το πελατολόγιό μας περιλαμβάνει την Κυπριακή Κυβέρνηση και Υπουργεία (Υγείας και Παιδείας κ.λπ.), την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου, την Αστυνομία Κύπρου, ιδιωτικά, δημόσια σχολεία και πανεπιστήμια (Αγγλική Σχολή, Ιδιωτική Σχολή Πασκάλ, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας κ.λπ.) όπως επίσης ιδιωτικές, εργοληπτικές και οικοδομικές εταιρείες (Caramondani, JCC Payments, Nice Day Developers, Τράπεζα Κύπρου κ.λπ.).

Τί λένε για εμάς